top of page

Gästrikegatan 20

Uppdaterat: 21 nov. 2020


Välkommen till Gästrikegatan 20.


Vardagsrum/kök före och efter. Vi, tillsammans med kund bestämde oss för att göra om hela lägenheten utan att riva väggar eller byta kök och badrum. 

Kök, före och efter. Planlösningen var optimal från start men vi ville förnya och förädla lägenhetens skick. Vi valde att lacka om hela köket 


Gästrum/kontor före och efter. På kontoret byggde vi in en platsbyggd bokhylla med skåp för nyttja ytan under gästsängen på bästa sätt."


Sovrum före och efter.Vardagsrum för och efter. Det var olika golv i rummen vilket kan vara charmigt men helheten blev inte bra. Vi tog fram en modern tappning av parkett golv, chevron parkett i naturlig ekfärg för att få mer värme i lägenheten. 


Hall före och efter. Här byggde väggspeglar/bröstpaneler för att ta tillbaka sekelskiftet känslan. Detaljbilder.


Frågor till kund:

Berätta lite om er lägenhet, när köpte ni objektet?  Vi köpte lägenheten i april i år och fick tillträde i maj. Stylingbolaget började med renoveringen direkt och redan efter en månad kunde vi flytta in. Lägenheten är en trea på 65 kvadrat, med stora fönster ut mot st Eriksplan.

Vad var viktigt för er när ni köpte er lägenhet?  Planlösning, bra förvaring och läget.  Hur hittade ni Stylingbolaget?  På rekommendation från vänner! Vad var viktigt för er när det kommer till ytor, förvarning mm?  Vi ville ha öppna sociala ytor med gott om plats för familj och vänner. Även rikligt med förvaring tillsammans med kombinerat gästrum och kontor värderade vi högt.

Favoritplats i lägenheten?  Vid matbordet, så man ser ut över hela vardagsrummet och ut genom dom stora fönstren Har ni någon favoritdesigner när det kommer till möbler?  Haha nej. Det är här Stylingbolaget kommer till hjälp :) Vad skulle ni säga var det bästa med att anlita professionell hjälp?  Att få hjälp med all kontakt med hantverkare vilket minimerar missförstånd samt spar både tid och pengar. Att också få hjälp med inredningsdetaljer samt smarta lösningar vi själva inte hade kommit på gör att lägenheten följer en röd tråd och ger en bra helhetskänsla. 

973 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page