top of page

Villa Gävle

Uppdaterat: 14 juni 2022

Vad var viktigast för er när vi inredde ert hus?


Det absolut viktigaste för oss när vi anlitade styling bolaget va att vi ville få en röd tråd igenom hela huset. Jag själv älskar inredning och design men jag visste att jag aldrig skulle kunna få ihop det som jag ville då jag känner att det är lätt att sväva iväg i många olika stilar. Då vi heller inte bor i Sverige året runt underlättade det något enormt för oss att veta att vi hade proffs hjälp på hemmaplan. När jag såg ett annat projekt styling bolaget hade gjort kände jag direkt att det va dom vi ville ha hjälp av!


Vad tyckte ni var bästa med vår hjälp?


Denize och hennes team har verkligen öga för inredning och design. När vi fick vår första moodboard så kände jag bara, JA. Dom lyssnar på kunden (oss i det här fallet) och tog verkligen in det vi sa, vad vi gillade och inte gillade. När jag fick den första inköpslistan va det inte många saker vi ändrade eller bytte ut. Den va nästan mitt i prick direkt! Denize är otroligt snabb på att svara på mejl och om det va någonting vi behövde eller ville ändra på så skickade hon direkt en massa andra alternativ för oss att kika på. Denize fick oss även att våga lite mer i inredningen med mönster, trä och färg. Många saker/möbler vi aldrig hade valt är idag våra favoriter i huset. Hon är verkligen GRYM på sitt jobb.


Vad gillar ni bäst med huset och inredningen?

Det är så mycket saker vi älskar med vårt hus men två stora favorit i inredningen är den magiska, fluffiga schäslongen som står i vårt sovrum och lampan som hänger i trappen, vet inte hur många kommentarer jag fått om den, alla som kommer in i vårt hus älskar den. Hela vårt sällskapsrum (kök + vardagsrummet) är jag så otroligt nöjd med, allt från sofforna, fåtöljerna, bord, stolarna till lamporna, gardinerna och mattorna. Precis allt där inne är mitt i prick, det är mitt absoluta favorit rum i hela huset. Vi fick verkligen den här röda tråden igenom hela huset som vi va ute efter och det hade aldrig blivit så utan Denize och hennes team.


Vad skulle kunna bli bättre?


Ärligt talat så har vi ingen kritik att dela ut till Denize och gänget. Dom är trevliga, snabba, lätta att ha och göra med och otroligt duktiga på det dom gör. Inredningen är mitt i prick hur vi ville ha det och vi älskar att komma hem på sommaren till vårt hus som är inrett och klart så vi bara kan njuta av att vara med familj och vänner och inte behöva tänka på vad som ska göras i huset härnäst. Vi är så glada att vi valde att ta hjälp med inredningen och att vi valde att göra det av just styling bolaget.

Med vänliga hälsningar


281 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Villa V

APT. D&B

Comments


bottom of page