top of page

TaVlOR

UNIKA TAvLOR FRÅN
DA SILVA ART

Konstnär / Inredare : Sebastian Da silva
Född 1985 

 

Intresset för att måla började vid 12 års ålder, något som snabbt gick över till graffiti och tillslut till abstrakt akryl på större dukar. 

På senare år har det övergått från anteckningsblock och skisser i blyerts till större dukar och alla olika möjliga färger.  Sebastian sålde sitt fösta verk som 20 åring och har sedan dess haft en sluten och gedigen kundkrets. 

Sebastian är grundare av Stylingbolaget och arbetar delvis som stylist och tycker att det finns för lite konst ute på väggarna hos folk. Något som han vill ändra på.

 

En tavla kan utrycka så mycket men i vissa fall ingenting om det är andra saker i rummet som tar över. Att kunna matcha konst med möblemang har blivit en av Sebastians starkare kunskaper. Konsten anpassas efter inredningsstilar och med fokus på att få till en helhet och en bra känsla i rummet, i stället för att sätta verket helt för sig. 

 

Det finns möjlighet att få tavlor skräddarsydda färgmässigt för att passa in i just ditt hem. För specialbeställningar vänligen kontakta Sebastian

Alla tavlor är unika och är signerade, döpta samt numrerade. Tex. ART Taxi #23 år 2019

 

Tavlorna går att beställa i två olika storlekar: 

120x100 cm 

150x100 cm 

Ramar går att få i olika betsar, mörk, ljus eller naturträ.

 

Pris 15500kr (ink moms)

Pris 10500 kr (ink moms)

 

Handbyggd ram till tavla (1200 kr ink moms)

Inspireras från Instagram

@DA_silva_art

bottom of page